Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Volkanovski Vs.Topuria UFC298 Dövüş Serisi Canlı Yayınla Sadece S Sport Plus'ta

Volkanovski Vs.Topuria UFC298 Dövüş Serisi Canlı Yayınla Sadece S Sport Plus'ta

Tüy Sıkletin kralı Alexander Volkanovski kemerini korumak için Ilia Topuria’nın karşısına çıkıyor. 18 Şubat Pazar günü saat 06:00’da Anaheim’da, Honda Center Stadyumu’nda gerçekleşecek dövüş gecesi canlı yayınla S Sport Plus’ta yayınlanacak. 

Gecenin ana maçı Tüy sıkletin kralı Alexander Volkanovski ve Ilia Topuria arasında gerçekleşecek. Volkanovski kemerini korumak için Topuria karşısında oktagona çıkıyor. 

Hafif sıklette Islam Makhachev’e karşı varlık gösteremeyen Volkanovski Topuria karşısında ne yapacak?  

14 maçtır mağlubiyet görmeyen Topuria’nın Volkanovski ile yapacağı maçı dövüş severler heyecanla bekliyor. Çıktığı her basın toplantısında kemeri kendisinin hak ettiğini ve Volkanovski’nin emekli olması gerektiğini söyleyen Topuria tüy sikletin yeni şampiyonu olabilecek mi? 

Ilia Topuria profesyonel kariyerine, altısı ilk turda olmak üzere art arda yedi pes ettirme zaferiyle başladı. 27 yaşındaki dövüşçü, geçen haziran ayında Emmett’e karşı aldığı galibiyetle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

Volkanovski, farklı sıkletlerde dövüştüğü iki maçında mağlubiyet alarak oktagondan belli bir süre uzak kaldı. Kendi sıkletine geri dönen dövüşçü altıncı kez unvanını korumak için Honda Center’a çıkıyor. Volkanovski, UFC’deki 13 profesyonel dövüşünün 11’ini kazanarak büyük bir başarıya imza attı. UFC 290’da Yair Rodriguez’i mağlup ederek unvanını koruyan Volkanovski, şu anda UFC’deki 13 maçında 11 tüy sıklet galibiyet serisine sahipken 2 de mağlubiyeti var. 

Her geçen gün Türkiye’deki hayran kitlesini arttıran UFC maçlarını sadece S Sport Plus’ta izleyebilirsiniz.

Geceyi kaçırmak istemeyen Dövüş Severlere Özel Kampanya

Bu heyecan dolu maçı kaçırmak istemeyen dövüş severler “UFC298” kodunu kullanarak kampanyadan yararlanabilir ve S Sport Plus’a üye olabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM