Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ramazan'da Bereketli Sofralar İçin  BİM Doğru Seçim

Ramazan'da Bereketli Sofralar İçin BİM Doğru Seçim

Çalışanlarının, müşterilerinin, iş ortaklarının, sevdiklerinin, ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayı mutluluğunu artırmak isteyenlerin tercihi bu yıl da BİM Hediye Kart ve BİMPARA uygulaması olacak.

BİM, Hediye Kart ve BİMPARA ile on bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarının bereketini artıracak. 

Yüklenebilir bakiyeli olan ve tüm BİM mağazalarında geçerli olan “Hediye Kart” lara en az 200 TL olmak üzere istenilen miktarda yükleme yapılabiliyor. Hem kurumsal hem bireysel müşteriler istedikleri sayıda Hediye Kart sipariş verebiliyor ve bunları sevdiklerine, çalışanlarına, müşterilerine ya da ihtiyacı olanlara dağıtabiliyor.

Ramazan ayında BİMPARA uygulaması da kolaylık sağlıyor

Ramazan ayında kurumsal firmaların ve bireysel müşterilerin diğer tercihi de BİMPARA uygulaması oluyor. Ramazan ayının bereketini paylaşmak isteyenlere BİMPARA uygulaması büyük kolaylık sağlıyor. 

Tek seferde en az 50 TL ve en fazla 10.000 TL olmak üzere istenilen tutarda BİMPARA gönderilebiliyor. Temassız ödeme ve transfer uygulaması BİMPARA sayesinde kredi kartı veya nakit paraya ihtiyaç duymadan cep telefonundan QR kod veya ödeme kodu ile işlemler yapılabiliyor. 

BİMPARA uygulamasını indirmek ve kullanmak çok kolay!

Android (Play Store) ve IOS (App Store) mağazalarından indirilebilen BİMPARA uygulamasının kurulumu tamamlandıktan sonra telefon numarası yazılarak giriş yapılıyor. SMS ile gelen doğrulama kodu girişi yapılıp, KVKK metni onaylandıktan sonra hesap kullanıma açılıyor.

Uygulama üzerinden BİMPARA gönderimi yapılabiliyor. Gönderilen kişilere de SMS yolu ile bilgi mesajı ulaşıyor. Alıcı telefonuna gelen kod aracılığıyla BİMPARA’yı tek seferde kullanabileceği gibi mobil uygulamasının indirilmesi ile parçalı kullanımlar da sağlayabiliyor. 

Ramazan’a özel lezzetler uygun fiyatlarla BİM mağazalarında

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan hurma çeşitlerinin yanı sıra güllaç, kadayıf, revani, şekerpare, kemal paşa tatlısı gibi tatlılar da uygun fiyatlarla BİM mağazalarında satışa sunuluyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki BİM mağazalarında, vatandaşlar iftar ve sahur sofraları için ihtiyaçları olan meyve, sebze, şarküteri ürünleri, bakliyat ve atıştırmalıkları en uygun fiyatlarla bulabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM