Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Contra: Operation Galuga 12 Mart'ta Çıkıyor

Contra: Operation Galuga 12 Mart'ta Çıkıyor

KONAMI ve WayForward, oyundaki karakterlere yakından bakan yeni Contra: Operation Galuga fragmanını sunar!

Konami Digital Entertainment B.V. ve WayForward bugün itibarıyla efsane run-‘n’gun video oyunu serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Contra: Operation Galuga’nın, 12 Mart’ta Nintendo Switch™, PlayStation ®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S platformlarında ve masaüstü bilgisayarlarda da Steam® aracılığıyla yayınlanacağını duyurdu. 

Kendilerini bekleyen çılgın aksiyona göz atmak isteyen oyuncular, Contra: Operation Galuga’nın oynanabilir demosunu şimdi dijital platformlarının mağazalarından indirilebilir. Oyunun birinci ve üçüncü seviyelerinden örnek bölümler ve 1 ila 4 oyuncu için oynanış seçeneği sunan içeren demoyu tamamladığınızda, tam sürümde yer alacak bonus içeriğin kilidini açacaksınız.

Oyun, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında ön siparişe açılmış durumda. PlayStation®5, PlayStation®4 ve Steam® üzerindeyse istek listesine ekleme seçeneği mevcut. Oyunun fiziksel sürümü, 26 Nisan’da EMEA’da raflarda olacak- Limited Run Games’ın, diğer bölgeler için fiziksel sürüm ön siparişlerini 1 Mart’ta duyuracağı belirtildi.

1980’lerdeki devrim niteliğindeki Contra NES/arcade oyununun yeniden yapımı olan Contra: Operation Galuga, oyunculara, aralarında efsanevi kahramanlar Bill Rizer ve Lance Bean’in de bulunduğu bir grup elit komando arasından seçim yapma olanağı tanıyor. Kahramanlarımız, toplam 8 seviye boyunca Red Falcon terörist grubu tarafından kontrol edilen uzaylı sürüsüne karşı duracaklar. Spread Shot, Crush Bomb ve Lazer Işını gibi ikonik silahların yanı sıra çift atlama, kayma ve yakalama gibi karaktere özgü yeteneklerin de kullanılabileceği oyunda, daha fazla saldırı ve savunma seçeneği sunan yeni Aşırı Yükleme (Overload) güçlü silahlara sahip olacaksınız. Hikaye, Arcade ve Challenge modlarında mücadele edecek oyuncuları amansız bir heyecan ve kıran kırana çarpışmalar bekliyor.

Adrenalin yüklü deneyim, tamamı yıldız sanatçılardan oluşan bir ekibin muhteşem müzikleri, görselleri ve anlatımlarıyla daha da güçleniyor. Ritim yüklü melodileri klasik ilhamla birleştiren ana müzik, Scarlet Moon’un bestecileri Yuko Komiyama ve Norihiko Hibino imzasını taşıyor ve orijinal bestelerin yanı sıra tanıdık Contra tınılarının sinematik yorumlarını içeriyor. Oyunun hikayesi ve konusu, Storyriders Inc’den Dai Sato ve Naruki Nagakawa tarafından yazılırken görseller ünlü çizgi roman sanatçısı David Nakayama tarafından hazırlandı. Oyunun muhteşem seslendirme ekibi de dahil olmak üzere ekipte yer alan diğer isimler ileriki tarihlerde açıklanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM