Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
BN Hotel Çukurova Basketbol Takımı’nın Sponsoru Oldu

BN Hotel Çukurova Basketbol Takımı’nın Sponsoru Oldu

2022-2023 yılı sponsorluk sözleşmesinin imzalanmasından sonra konuşma yapan BN Hotel Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kurt “Mersin’in iki yerli gücü olarak güçlerimizi birleştirmekten mutluyuz. Milli ve sosyal değerlere önem veren bir otel olarak kadın gücüne dayanan ve sportif başarısını global arenaya taşıyan Çukurova Basketbol Takımı’nın destekçisi olmak bizlere gurur veriyor. Toprağına sevgisi ve saygısı olan tüm markalar yerel değerlerinin arkasında olmalı. Spor ülkemizin birleştirici gücü… Ancak kadının yeri her alanda olduğu gibi sporda da kısıtlı. Desteklendiklerinde nasıl başarılara imza atabildikleri ortada. Sporda kadına yönelik pozitif ayrımcılığa dikkat çeken, Türk sporunun ve Mersin’in kalkınmasına, tanıtımına önemli bir rol oynayan bu birlikteliğin tüm takım ve şirketlere örnek olmasını diliyorum. ‘Mersin’in iki yıldızı Tek potada Tek Ruhla’ diyerek birimiz sporda, birimiz turizmde globale göz kırpıyoruz. Her iki tarafın hedefi de Mersin’i dünyada bilinir, tanınır hale getirmek.” dedi.

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Koordinatörü Ender Ünlü toplantıda “Ekibimiz basketbolun önemli karakterlerinden oluşuyor. Dünyanın en iyi oyuncularını kadromuza katıyoruz. Avrupa’nın en iyi antrenörlerinden biri ile çalışıyoruz. Koçumuz WNBA’de görev alan önemli bir isim, Türkiye’nin gururu. Fiziki şartlarımız, altyapımız çok iyi durumda. Alt yapıda her kategoride oyuncusu olan tek kulübüz. Kadın basketbolunun Ronaldo’su, Messi’si bizim takımımızda. BN Hotel enerjisi ile başarılara koşuyoruz” dedi.

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Kaptanı Esra Ural Topuz, “Mersinli olarak kulüpte oynamaktan çok mutluyum. Eurolig ve EuroCup’ta sayısız maçta ve farklı takımlarda oynadım. Avrupa dahil hiçbir takımda bizim kulüp şartları yok. Odağımız her zaman basketbol… Fenerbahçe’de de oynadım, oradan çok daha rahatız kulübümüzde. Mersin’in ne büyük eksiği donanımlı bir oteldi. BN Hotel Thermal & Wellness Mersin’de bu eksiği kapadı, Mersin’i turizmde şampiyonluğa taşıyacak.”

BN Hotel Çukurova Basketbol Takımı’nın Sponsoru Oldu yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM