Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
MediaMarkt'ta, Sevgililer Günü döneminde en çok tercih edilen ürünler akıllı telefonlar oldu

MediaMarkt'ta, Sevgililer Günü döneminde en çok tercih edilen ürünler akıllı telefonlar oldu

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ın Sevgililer Günü kampanyası büyük ilgi gördü. Özellikle akıllı telefonlar, bu özel dönemde tüketicilerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer aldı.

Geniş ürün yelpazesiyle teknoloji severlere konforlu alışveriş keyfi sunan MediaMarkt, Sevgililer Günü döneminde yaptığı kampanyalara ait verileri paylaştı. Sevgililer Günü’nü de kapsayan Şubat ayının ilk iki haftasının verilerine göre, sevdiklerine hediye almak isteyenlerin ilk tercihi akıllı telefonlar oldu. 

Online alışverişte akıllı telefonlar, kablosuz ve robot süpürgeler büyük ilgi gördü

MediaMarkt’ın Sevgililer Günü döneminde yaptığı kampanyaların verilerine göre, mediamarkt.com.tr adresi üzerinden yapılan alışverişlerde en çok satılan ürün akıllı telefonlar oldu. Akıllı telefonların ardından en çok tercih edilen diğer ürün grubu kablosuz ve robot süpürgeler oldu. Bu durum, modern teknolojilere olan ilginin sadece iletişim araçlarıyla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda günlük ev işlerinde de tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak yenilikçi çözümlere yönelik bir eğilim olduğunu gösteriyor.

Mağazalara gelen tüketiciler telefon aksesuarlarını tercih etti 

Sevgililer Günü kampanyalarının olduğu Şubat ayının ilk iki haftasında ve Sevgililer Günü’nde, Türkiye genelindeki 97 MediaMarkt mağazasına gelen ziyaretçiler akıllı telefonların yanı sıra şarj cihazı, ekran koruyucu ve kablosuz kulaklık gibi telefon aksesuarlarına da yoğun ilgi gösterdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM