Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Popüler Suç Draması Peder Brown Yine Çok Hareketli

Popüler Suç Draması Peder Brown Yine Çok Hareketli

Popüler suç draması Peder Brown, on birinci sezonunda tehlikeli görevleriyle 16 Mart Cumartesi günü saat 21.00’de ekranlara geri dönüyor. 

Popüler gündüz kuşağı suç draması Peder Brown, on birinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Mark Williams’ın canlandırdığı bir rahip olan Peder Brown’a, Doctor Who’da oynayan Sylvester McCoy ve Ingrid Oliver, Games of Thrones’da oynayan Ian Gelder ve bir dizi konuk oyuncu eşlik ediyor. Lorna Watson da Rahibe Boniface rolüyle dönerek hayranların en sevdiği ikiliyi yeniden bir araya getiriyor.

Yeni sezon, Başmüfettiş Sullivan ve Bayan Devine’in yakınlığının ilerlediği 1955 yılında başlıyor. Bu durum Peder Brown ve Brenda’nın oldukça ilgisini çekiyor. Peder Brown ve Rahibe Boniface bir sanat fuarında işlenen bir cinayete karışırken, Brenda eski bir arkadaşı olan Dr. McClurgy’nin kendisine ulaşmasıyla geçmişinden gelen hayaletlerle yüzleşiyor. Bu arada Peder Brown’ın düşmanı Flambeau, uzaklaştığı babası Gabriel ile birlikte tehlikeli bir görev için geri dönüyor.

On bir sezondur her bölümde aynı heyecanı hisseden Mark Williams şu ifadeleri kullanıyor, “Benim için bu yapımdaki en cazip şey hiç sıkılmıyor olmam, ki bu bir oyuncu için çok sıradışı bir durum. Peder Brown, etrafında olan bitenle sürekli ilgileniyor ve analiz yeteneği sayesinde çevresindeki güzelliklerden büyüleniyor. Bu da karakteri canlandırmayı oldukça eğlenceli bir hale getiriyor”.

Yepyeni sezonuyla “Peder Brown” (Father Brown) 16 Mart Cumartesi günü saat 21.00’de BBC First ekranlarında olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM