Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Huawei iş ortaklarıyla birlikte büyüyor

Huawei iş ortaklarıyla birlikte büyüyor

Huawei Türkiye, 8 Mart’ta Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirdiği ‘Huawei Türkiye Ekosistem İş Ortakları Zirvesi 2024’ etkinliğinde, sektördeki ekosistem partnerleri ile bir araya geldi. GROW TOGETHER, WIN FUTURE’ temasıyla düzenlenen buluşmada, şirketin yeni dönem hedefleri açısından iş ortaklıklarının önemi vurgulandı.

Huawei Türkiye Ekosistem İş Ortakları Zirvesi’nde, Huawei’in yeni büyüme stratejileri ve sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak sunduğu çözümler ele alındı. Birçok sektör profesyonelini bir araya getiren zirvede, iş ortaklarının dijital dönüşüm sürecine katkı sağlayacak projeler de değerlendirildi. Huawei’in 2024 kanal politikasına yönelik yeniliklerin de duyurulduğu zirvede, daha verimli bir iş ortaklığı için atılması gereken adımlar da masaya yatırıldı. Depolama ve ağ alanlarına yönelik yenilikçi ürün ve çözümler özelindeki gelişmeleri paylaşan Huawei, KOBİ’lere yönelik eKit ürünlerini içeren, ‘Dağıtım İş Modeli’ stratejilerinin tanıtımını da gerçekleştirdi.

Huawei Enterprise Türkiye Genel Müdürü Wang Junyuan zirvede yaptığı konuşmada, “2023 yılında birçok zorluğun üstesinden birlikte geldik ve gerektiğinde iş modelimizde değişikliklere gittik. Bu yıl için satış hedefimizi daha önce öngördüğümüz gibi 100 milyar dolar olarak belirledik. Dünya genelindeki makroekonomik belirsizliklere rağmen Ar-Ge yatırımlarındaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Huawei’in 120.000’den fazla aktif patente sahip olduğunu ve 2023 sonu itibariyle dünya çapında en büyük patent portföylerinden birine sahip olduğunu da gururla paylaşmak isterim” dedi.

Huawei’in Türkiye’deki varlığının hızla büyüdüğüne dikkat çeken Junyuan, “Bu büyüme, doğru stratejilerle ilerlediğimizi açıkça gösteriyor. Enterprise iş grubumuz, işletmelerin dijitalleşmesine yardımcı olmaya devam ederken, bu yöndeki talepler de artmaya devam ediyor. Türkiye Ar-Ge merkezimiz her geçen gün büyüyor ve bugün Çin dışındaki en önemli Ar-Ge merkezlerinden biri olarak konumlanıyor. Yakın zamanda Türkiye’de yerel bulut hizmetini başlattık ve buradaki işletmelere güvenli ve inovasyon odaklı bulut hizmetleri sunmaya başladık” dedi.

“Huawei Enterprise Türkiye olarak en önemli hedeflerimizden biri, işletmelerin değişen dünyada başarılı olmalarına yardımcı olacak yenilikçi teknolojiler sunmaktır” diyen Junyuan, “Birçok zorluğa rağmen, Huawei’in yükselişi iş ortaklarımızın desteğiyle devam ediyor. Geçtiğimiz yıl gelirimizin neredeyse tamamı iş ortaklarımızdan geldi ve gelirimizde %50’lik bir artış sağladık. Ayrıca 10 milyon dolara varan indirim ve fonları iş ortaklarımızla paylaşma fırsatı bulduk. Bu vesileyle tüm ortaklarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Birlikte büyüdüğümüz, birlikte kazandığımız bir geleceğe ulaşmak umuduyla, tüm ortaklarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Zirveye 300’den fazla ekosistem iş ortağı katılırken, 2023’te başarılarıyla öne çıkan 34 şirket, çeşitli kategorilerdeki ödüllerin sahibi oldu. Huawei, 2023 ‘Outstanding Partner Awards’ ödüllerinde başarılı olan şirketler ve HCIE (Huawei Certified ICT Expert) sertifikası almaya kazanan iş ortaklarına ödülleri Huawei yöneticileri tarafından takdim edildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM