Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sevilen Suç Draması Sessiz Tanık Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Sevilen Suç Draması Sessiz Tanık Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Sevilen suç draması Sessiz Tanık, yepyeni sezonunda cevaplanması gereken soruları ve gizem dolu vakalarıyla 3 Mart Pazar günü saat 21.00’de BBC First ekranlarında başlıyor. 

Uzun yıllardır ekranlarda olan Sessiz Tanık, hayranlarını sevindirmeye geliyor ve birbirinden gizemli bölümleriyle geri dönüyor. 27. sezonunda da aksiyonun dur durak bilmeden devam ettiği dizide Lyell Centre’daki ekibi yine macera dolu vakalar bekliyor. 

Ünlü İngiliz oyuncu Emilia Fox’un canlandırdığı Patalog Dr. Nikki Alexander, adli tıp uzmanı Jack Hodgson (David Caves) ve kendilerini işlerine adamış ekipleriyle tüyler ürpertici vakaları çözmeye çalışıyor. Terk edilmiş bir kilisede bulunan ceset, eski korkuları yirmi yıl sonra tekrar ortaya çıkarıyor. Derme çatma toplu mezarda bulunan yeni cesetlerse herkesi dehşete düşürüyor. Kimse kendini güvende hissetmezken cevap bulunması gereken soruların ardı arkası kesilmiyor.  

Gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan ekip kendi sınırlarını zorluyor. Jack’ten tavsiye isteyen Gabriel, iş yerinde gardını düşürmesinin sonuçlarını yaşıyor. Velvy ailesi için doğru olanı yapmaya çalışırken Cara, Londra’daki öğrenci hayatında dost ve düşmanlar ediniyor. 

Kariyerlerinin en zor davalarından biriyle uğraşan Nikki ve Jack’in ilişkisi hiç olmadığı kadar güçleniyor. Dizide oldukça beğenilen ikiliden Jack karakterini canlandıran David Caves ile çalışmayı çok sevdiğini belirten Emilia Fox şu ifadeleri kullanıyor “On yılı aşkın bir süredir birlikte çalışıyoruz ve eğlenerek çalıştığımız için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. İşe aynı profesyonel tutumla yaklaşıyoruz ve ikimiz de olabileceğimizin en iyisi olmayı istiyoruz”. Jack ve Nikki’nin ilişkisindeki güzelliği anlatan David Caves “Jack ve Nikki’nin ilişki dinamikleri oldukça farklı. İş ve romantik ilişkilerini birbirinden ayırt edebilme yeteneğine sahipler. Bu yüzden de çok güzel anlar yaşıyorlar ve bu da izleyicilere yansıyor” ifadelerini kullanıyor. 

Gizem dolu yepyeni sezonuyla “Sessiz Tanık” (Silent Witness) 3 Mart Pazar günü saat 21.00’de BBC First ekranlarına geri dönüyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM