Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
National Geographic NOW Seç-İzle Servisi Mart Ayında 'Yırtıcılar', 'Yılanlar', 'Tehlikeli Yollar' ve 'Mega Mühendislik'in En Heyecanlı Bölümleriyle Dikkat Çekiyor!

National Geographic NOW Seç-İzle Servisi Mart Ayında 'Yırtıcılar', 'Yılanlar', 'Tehlikeli Yollar' ve 'Mega Mühendislik'in En Heyecanlı Bölümleriyle Dikkat Çekiyor!

National Geographic NOW mart ayında farklı konu başlıkları altında yer alan birbirinden iddialı içerikleri dilediğiniz zaman izleme şansı sunuyor. 

Nefes kesen yapımların ve soluksuz izlenen belgesellerin yer aldığı, National Geographic’in zengin arşivini izleyicilerle buluşturan National Geographic NOW seç-izle servisinin mart ayı temaları Yırtıcılar, Yılanlar, Tehlikeli Yollar ve Mega Mühendislik başlıkları altında toplanıyor. 

Mart ayı boyunca National Geographic NOW’da izleyicilerle buluşacak olan ‘Yırtıcılar’da hayvanlar aleminin en üst sıralarında yer alan ve ölüm makinası olarak adlandırılan avcı yırtıcıların avlanma becerileri ve sert katil tutumu gözler önüne serilirken, ‘Yılanlar’da ise dünyada 3000’den fazla türü olan ve dünyanın en ölümcül sürüngenlerinden olan yılanların karada ve sudaki yaşamlarının en etkileyici anlarına yer veriliyor. Ödüllü gazeteci Mariana Van Zeller’in, dünyanın trilyon dolarlık gölge ekonomisini yaratan jeopolitik koşulları ve bağlamı ortaya çıkarmak için küresel yeraltı dünyasının en tehlikeli pazarlarının derinine inerek iç işleyişlerini anlattığı ‘Tehlikeli Yollar’ ile yükselen gökdelenlerden kilometrelerce uzanan asma köprülere, mühendislikte son teknolojinin avantajlarının sınırları zorladığı ‘Mega Mühendislik’ de mart ayı boyunca National Geographic NOW’da izleyicilerle buluşacak çarpıcı içeriklerden.

National Geographic NOW ile National Geographic’in zengin içerik arşivine TOD, KabloTV ve KabloWebTV platformları üzerinden erişebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM