Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
JCİ Kültür Ev Sahipliğinde, İPA Ön Kuluçka 2.Oturumu Gerçekleşti

JCİ Kültür Ev Sahipliğinde, İPA Ön Kuluçka 2.Oturumu Gerçekleşti

İPA (İstanbul Planlama Ajansı) ÖN Kuluçka programının ikinci oturumu, 9 Şubat’ta JCİ Kültür ev sahipliğinde gerçekleşti.

JCI ve İPA iş birliğinde gerçekleşen ikinci oturumun konusu dijital pazarlama ve geleneksel pazarlama oldu.

JCİ Kültür şubesi ev sahipliğinde İBB Habitat Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen oturumda; girişimci ve JCO İstanbul Dijital Pazarlama Direktörü Aslı Işıldar ve PHX Medya Ajans Başkanı ve JCI Türkiye Başkan Yardımcısı İhsan Berk Ender, dijital pazarlama dünyası ve trendlere dair önemli bilgiler verdi.

JCİ Kültür Ev Sahipliğinde, İPA Ön Kuluçka 2.Oturumu Gerçekleşti
JCİ Kültür Ev Sahipliğinde, İPA Ön Kuluçka 2.Oturumu Gerçekleşti

JCİ Kültür ev sahipliğinde gerçekleşen oturuma, JCİ Kültür ve İstanbul’daki JCİ şubelerinden üyeler katılım sağladı. Ön kuluçka programı panellerinin ikincisinin gerçekleştiği 9 Şubat Oturumu, Mecidiyeköy’de bulunan İBB Habitat Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti. İkinci oturumda, alanında uzman olan panelistler ve girişimciler bir araya geldi. Program, panelistlerin dijital pazarlama dünyası üzerine anlatımları ve soru-cevaplarla birlikte her yönüyle çok verimli geçti.

Bunun yanı sıra, JCİ Kültür ve JCI İstanbul şubelerinin ortak etkinliği olduğu için, diğer şubelerden üyeler ile bir araya gelme ve sosyalleşme fırsatı da bulundu.

Aslı Işıldar tarafından gerçekleşen oturumun ilk bölümünde, Pazarlama Hunisi ve 2024 yılında trend sosyal medya platformları ve pazarlama üzerine konuşuldu. JCİ Kültür üyeleri oturumla ilgili olarak, “Özellikle bu hafta, şube olarak böyle faydalı bir oturuma ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

JCİ ve İPA iş birliği ile Ön Kuluçka Programı, 2 Mart’a kadar devam edecek.

Kaynak: https://habergalerisi.com/jci-kultur-ev-sahipliginde-ipa-on-kulucka-2oturumu-gerceklesti-135628-haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM